Previous
Next

Rural tourism at

PENSIUNEA DORU FROM BELIȘ

Pentru iubitorii de natură, pentru cei care vor să asculte sau să invețe muzica și dansul tradițional, pentru cei care vor să descopere adevăratul gust al mâncărilor tradiționale din Apuseni sau pentru cei care doresc liniște, confort și intimitate, Pensiunea Doru este locul ideal. Aici veti fi intampinați cu ospitalitate de gazdele pensiunii care vă vor indruma în alegerea traseelor pe care le puteți parcurge, a obiectivelor pe care le puteți vizita în timpul șederii aici pentru a profita din plin de această minunată regiune.

Descoperă

Centrul de Relaxare Moțata

Centrul de relaxare Moțata de la Pensiunea Doru te așteaptă cu o piscina de 15m, jacuzzi, camera de relaxare si sala de fitness.

ROOMS

La Pensiunea Doru vă veți bucura de confort într-un decor tradițional.

Cele 9 camere ale pensiunii sunt dotate cu băi proprii și dispun de facilități moderne. 

Previous
Next

ACTIVITIES

Ne mândrim cu Centrul de Relaxare Moțata, care are cea mai mare piscină din această zonă a Apusenilor. Aici va puteți relaxa la saună după o plimbare în natură, in timp ce copiii pot lua cursuri de înot.

Se pot organiza excursii in împrejurimi, plimbări cu barca pe lacul Beliș, plimare cu căruța su cu sania trasă de cai. Se poate călări sau pescui.

Horse-back Riding

Fishing

Hikes

On the Water

SPECIAL OFFERS

Fie că sunteți în căutarea unei pauze de week-end sau o vacanță mai lungă, vă oferim o gamă de pachete care vor satisface.

Tradiție culinară în

Restaurantul Pensiunii Doru

Vă așteaptăm cu un meniu bogat, cu preparate din ingrediente naturale.

Facilities

Fie că sunteți în căutarea unei pauze de week-end sau o vacanță mai lungă, vă oferim o gamă de pachete care vor satisface.

  • Free Parking
  • Free Wi-Fi
  • Breakfast included
  • Free Access to Moțata Realxation Centre
  • TV

Rezervare
camere